SUSTIN CAMPANIA

SUSTIN CAMPANIA

joi, 27 noiembrie 2008

De data asta despre vaccinuri în general

De pe site-ul NU VACCINURILOR am citit un foarte lung articol, în mai multe episoade, intitulat Fabrica de sclavi. Este extrem de interesant şi important de ştiut măcar esenţa articolului. De aceea m-am gândit să extrag ce am considerat mai important şi totodată mai uşor de înţeles şi de urmărit.
Şi pentru că despre vaccinul Gardasil se tot vorbeşte azi, am mers cu gândul mai departe, întrebându-mă ce este în general cu vaccinurile? Nu mai pot avea încredere în nici unul şi ca atare trebuie să ştiu cât mai multe despre această problemă. Consider că acest articol m-a edificat asupra chestiunii în cauză, într-atât de mult şi de bine că sunt deja în tabăra anti-vaccinare totală.

Vaccinuri contaminate
Plătim pentru propria moarte: vaccinurile care îmbogăţesc companiile producătoare pot să ne ucidă.
Victimele epidemiilor din ultimele decenii au depăşit numărul victimelor celui de-al doilea război mondial.
În spatele mediatizării deşănţate a vaccinurilor se ascunde un adevăr înspăimântător: niciunul dintre vaccinurile existente la ora actuală, pentru niciuna dintre boli, nu este cu adevărat eficient. Nu s-a demonstrat ştiinţific eficienţa vaccinurilor, ci din contră, s-a demonstrat că ele sunt foarte periculoase, transmiţând un număr mare de virusuri şi generând veritabile epidemii. În plus, substanţele care fac parte din vaccinuri, precum mercurul şi aluminiul, pot produce autism, Alzheimer, cancer, etc. Prin vaccinare, suntem păcăliţi să plătim bani grei şi să îi îmbogăţim chiar pe cei care încearcă astfel să ne ucidă.
Cunoaştem cu toţii teoriile vehiculate în ultimii ani, privitor la existenţa unui număr “prea mare” de oameni pe planetă şi la aşa-zisa insuficienţă a resurselor planetare. Am remarcat cu toţii numărul din ce în ce mai mare de cataclisme mai mult sau mai puţin naturale care au loc în diferite părţi ale lumii. Ar trebui să aruncăm o privire şi asupra unui subiect mai puţin mediatizat – diferitele epidemii ale căror victime, în ultimele decenii, depăşesc numărul celor din al doilea război mondial.
Aerosoli şi ţânţari, mijloace eficiente pentru infectarea cu virusuri
“Îngrijorarea” anumitor grupări influente internaţionale privind suprapopularea planetei şi diminuarea resurselor naturale au dus la conceperea şi aplicarea unor “măsuri”. Acestea sunt veritabile planuri criminale de reducere a populaţiei planetare la 1 miliard de oameni. Aerosolii, ţânţarii şi vaccinurile sunt pricipalele modalităţi “de luptă” fără oponenţi ale guvernelor cu suprapopularea planetei.
În 1946, viitorul “rege” al produselor farmaceutice, George Merck, a raportat secretarului de război al SUA că a reuşit să transforme în armă biologică toxina extrasă din bacteria Brucella şi să o izoleze într-o formă cristalină indestructibilă, utilizând doar fragmente de ADN. În timpul războiului coreean s-au pulverizat în aer astfel de cristale asupra populaţiei chineze şi coreene. Din acest motiv mulţi veterani din acel război au dezvoltat ulterior scleroza multiplă.
Armata a recunoscut că boala era în corelaţie cu Brucella şi a plătit veteranilor compensaţii. Deşi particulele de Brucella pot ramâne inactive în organism timp de mai multe decenii, acestea pot fi reactivate de vaccinuri. Pentru soldaţii americani vaccinurile au devenit obligatorii din 1911. Pe lânga scleroza multiplă, această bacterie a mai fost asociată cu o varietate de alte boli, incluzând: SIDA, cancerul, diabetul, boala Parkinson, boala Alzheimer şi artrita. În anul 2000, dr. Charles Engel de la Institutul National pentru Sănătate, SUA, a declarat că particulele de Brucella erau probabil răspunzătoare de sindromul oboselii cronice şi de fibromialgie.
În plus faţă de aerosoli, ţânţarii au fost îndelung testaţi ca şi agenţi de dispersie a diferiţilor patogeni. În 1950, Laboratorul de parazitologie Dominion din Belleville, Canada, creştea 100 de milioane de ţânţari pe lună. Au fost apoi trimişi la Universitatea Queens, în Kingston, unde au fost infectaţi cu particulele cristaline infectante.
O epidemie de proporţii de oboseală cronică a fost raportată în 1957 în Punta Gorda, Florida. În săptămâna premergătoare, un influx masiv de ţânţari a fost observat în zona respectivă. Institutul Naţional pentru Sănătate a declarat că 450 de persoane s-au îmbolnăvit de oboseală cronică în decurs de o lună. Multe astfel de teste au fost realizate pe populaţia civilă în ultimii 50 de ani.
După 11 septembrie 2001, toate aeroporturile SUA au trecut sub control militar. Există un proiect denumit “Frunza de trifoi”, care utilizează transportoare aeriene domestice echipate cu cisterne speciale care pulverizează asupra populaţiei civile diferite substanţe chimice.

Vaccinurile sunt metoda cea mai simplă de a îmbolnăvi populaţia
Pentru a trece de bariera de vigilenţă a oricărui om obişnuit, cea mai simplă modalitate care este utilizată şi care chiar ne face co-părtaşi la propria distrugere este aşa-zisa luptă împotriva îmbolnăvirilor, prin… vaccinuri.
Vaccinurile sunt o sursă extraordinară de profit care nu comportă nici un risc pentru companiile farmaceutice, mai ales de când reacţiile adverse post-vaccinale sunt recompensate de guvern – în cazul SUA. Ţinând cont şi de faptul că doar 10% din aceste reacţii adverse sunt raportate, această afacere – vaccinarea – ajunge să fie extrem de uşor de întreţinut şi promovat.
Prin acest mod pervers de manipulare, putem spune că noi ajungem să plătim pentru propria moarte şi să-i facem astfel să se îmbogăţească pe aceşti criminali, în plus faţă de reducerea populaţiei pe care ei o preconizează.
Influenta grupare Clubul de la Roma susţinea într-un material scris că populaţia planetei este prea numeroasă şi este necesară reducerea acesteia cu 90%. În mod evident, prin războaie şi epidemii (HIV, Ebola, Marburg, probabil West Nile şi SARS), se poate ajunge la îndeplinirea acestui deziderat. Alte grupări elitiste (Comisia Trilaterala, grupul Bilderberg) au exprimat acelaşi punct de vedere în legătură cu suprapopularea planetei.
Asadar, vaccinurile nu sunt numai o sursă de venit, ci şi o foarte bună modalitate de fragilizare a sănătăţii populaţiei şi chiar de reducere a numărului acesteia, dupa cum se va observa din aspectele expuse în continuare.

Virusul HIV a fost răspândit prin vaccinare
Dr. Robert Strecker susţine că Departamentul Apărării (DOD – Department of Defense) a dat 10 milioane USD în 1969 pentru a fi creat virusul imunodeficienţei umane (HIV) care să fie folosit pentru reducerea populaţiei de culoare. Prin utilizarea Actului de Libertate a Informaţiei, dr. Strecker a putut afla faptul că DOD a obţinut fonduri de la Congresul SUA pentru a realiza studii asupra agenţilor care distrug sistemul imunitar, pentru crearea de arme biologice.
În luna mai a anului 1987, publicaţia Times, din Londra, raporta pe prima pagină că vaccinul antivariolic administrat în 1977 de către Organizaţia Mondială a Sănătăţii, a indus SIDA. 100 de milioane de oameni din Africa erau supuşi acestui risc. Zonele cu numărul cel mai mare de astfel de vaccinări prezentau cele mai mari densităţi de cazuri SIDA. Virusologul Robert Gallo era citat în acest articol, spunând că “cercetătorii în domeniul SIDA nu vor spune nimic despre aceasta, deoarece sunt plătiţi şi pentru ca să tacă”.
De asemenea, odată cu vaccinarea antivariolică din Africa a avut loc şi o vaccinare anti-hepatită B la homosexualii din New York, San Francisco, Los Angeles, St.Louis, Houston şi Chicago în 1978 şi 1979. Studiile epidemiologice din SUA au arătat că aceste 6 oraşe au cea mai mare incidenţă de SIDA, complex asociat SIDA (ARC – AIDS related comlex), şi decese de cauza HIV, în comparaţie cu celelalte oraşe americane.
În 1992 directorul OMS, David Heymann, a afirmat că “originea SIDA nu mai are importanţă pentru ştiinţă în prezent”. Aspect extrem de relevant pentru intenţia de muşamalizare a acestei “afaceri”.
Guvernul experimentează pe populaţie
În comunitatea ştiinţifică există o tendinţă ca iniţial să se ignore şi apoi să se ridiculizeze părerile care sunt contrare a ceea ce se doreste să se creadă şi să se impuna ca fiind adevărat (oare numai în comunitatea ştiinţifică?, n.n.). Dar câţiva doctori şi oameni din personalul medical şi-au expus părerile, uneori chiar unui public surd şi a mass-mediei indiferente. Dr. Alan Cantwell care reprezentă această minoritate, afirmă: “Guvernul experimentează în secret pe populaţie? Bineînţeles că da. Aceasta nu este o fantezie paranoidă.
Există dovezi care arată ca SIDA este o boală “fabricată” de om, prin producerea unui virus prin inginerie genetică”. Cei care au ridicat vocea şi au avertizat despre ceea ce se petrece nu au scăpat fără urmări. Chiar dacă ocupau poziţii prestigioase, au fost eliminaţi sau ameninţaţi fizic şi profesional; laboratoarele lor au fost vandalizate, probele distruse, corespondenţa interceptată şi convorbirile telefonice înregistrate.
PERICOLUL VACCINĂRII
În fiecare săptămână, milioane de copii sunt OTRĂVIŢI, iar câtorva mii le este fatal şi tu poţi rămâne inconştient şi să permiţi ca propriul tău copil să primească peste 40 de doze din combinaţii de(1):
Formaldehidă, mercur(2) şi compoziţii de aluminiu,
Fenol (acid carbolic), borax, metanol, coloranţi,
Acetonă (solvent, decapant), dezinfectant, glicerină,
Anticongelant, MSG şi mai multe alte otrăvuri în plus cu atât mai toxice cu cât sunt injectate. Ţesuturi ale organelor de animal şi sânge (maimuţă, vacă, porc, oaie, câine, etc),
Viruşi din animale contaminate(3) (SV40, care cauzează cancer la om),
Celule de fetus uman avortat, proteine străine cu moleculă mare,
Viruşi umani mutanţi (extrem de virulenţi)(4) în doze mari, endotoxine bacteriene, antibiotice, bacterii,
Fungi modificaţi genetic, latex, şi ADN animal, bacterian şi viral, care, atunci când este injectat poate fi încorporat în interiorul ADN-ului uman.

Ce rău au produs aceste otrăvuri?
Datele statistice publicate arată că probabil copilul dumneavoastră va dezvolta(5):
– Encefalită sau meningită. Semnele sunt: iritabilitate, geamăt ascuţit şi intens, plânset care nu se opreşte, insomnie şi convulsii. Afectări ale creierului pot fi de la foarte uşoare (uşoară scădere a IQ), până la foarte severe,
– Infecţii grave date de componentele germenilor din vaccin, sau de bacterii în mod normal dăunătoare, deja prezente în corp. Ex. meningita meningococică,
– Răceli recurente, rinoree, amigdalite, infecţii respiratorii, ale urechilor sau alte infecţii,
– Alergii, astm, eczeme, febra fânului,
– Afecţiuni intestinale, boala celiacă,
– Autism, ADD, dislexie şi alte probleme de vorbire, învăţare sau de adaptare la mediu,
– Orbire, surzenie,
– Paralizii, poliomielită provocată (astăzi poliomielita a primit frecvent denumiri ca “meningită virală”, “paralizie cerebrală” sau alte nume),
– Epilepsie sau alte probleme neurologice, boli mentale, anorexie,
– Boli autoimune cum sunt lupusul, diabetul, artrita sau scleroza multipla,
– Afectări ale organelor şi ale funcţiilor lor, afecţiuni ale sistemului limfatic sau a altor sisteme,
– Leucemia sau alte forme de cancer (care pot apare mulţi ani mai târziu),
– Sindromul de oboseală cronică, dezechilibre ale compoziţiei sângelui, anemie,
– Distrugerea imunităţii transplacentare (având implicaţii mari mai târziu),
– Alterări genetice, infertilitate, slăbiciune sau defecte în transmiterea genelor la urmaşi sau alte semne ale unui sistem imunitar deficitar sau bolnav.
Ca şi oricare altă injecţie cu o substanţă străină(6), vaccinurile sensibilizează organismul pentru germeni (anafilaxie)(6). Deci contrar învăţăturii formale cum că vaccinurile protejează, acestea cresc susceptibilitatea pentru orice boală sau condiţie patologică. Astfel boli ca pojarul, tusea convulsivă şi alte boli ale copilăriei sunt dezvoltate în forme noi, mai grave, atipice, care pot apărea numai la cei vaccinaţi(6), afectând organele vitale.
Anticorpii produşi de vaccinuri nu duc la imunitate(7). Dezvoltarea imunităţii necesită procese care nu pot fi activate la comandă sau produse la nivele exterioare corpului prin intermediul injecţiilor.
De ce bolile copilăriei se produc la copilul mic?
Nou născuţii sunt protejaţi de imunitatea transplacentară pentru primii 1-2 ani de viaţă până sistemul lor imunitar se maturizează. Aceasta este acum distrusă de vaccinuri administrate mamei sau copilului.

De ce vaccinarea continuă?
Întreprinderi puternice finanţează educaţia medicală şi cercetarea şi se bucură de sprijinul guvernelor, al mass-media şi al multor alte organizaţii.

Pot fi reversibile efectele vaccinurilor?
Adesea pot fi, într-o oarecare măsură.

Ce îl va proteja cu adevărat pe copilul tău?
Copilul dumneavoastră s-a născut cu calităţile unui sistem imunitar complet dezvoltat. El necesită doar un ajutor(8) şi o bună interferenţă cu mediul, iar acestea implică:

NU: Substanţe dăunătoare (ex: vaccine şi alte medicamente), ideal este ca nici părinţilor să nu li se administreze acestea.

DA: din abundenţă :
apă curată şi alimente sănătoase;
ideal pentru sugari este laptele de sân, în plus, o cantitate suficientă de fructe şi legume proaspete.

Odihnă, somn şi exerciţiu.
Aer proaspăt si soare.
Un mediu familial sigur şi iubitor care favorizează o atitudine mentală pozitivă.

Aceasta este simpla reţetă găsită de părinţii care nu şi-au vaccinat copiii, observând sănătatea vibrantă şi vioiciunea lor. La copiii sănătoşi infecţiile trec cu uşurinţă sau sunt rareori întâlnite. Poliomielita nu a fost o problemă până în 1887, curând dupa începerea vaccinării în masă (iniţial pentru variolă), care a provocat-o. Tratate corect, bolile copilăriei(9) trebuie privite ca o experienţă benefică. Ele aduc informaţie pentru organizarea şi maturizarea sistemului imunitar, protejându-l astfel împotriva astmului, cancerului sau a altor boli grave(10). Pojarul este de altfel cunoscut ca fiind folosit pentru tratarea sindromului nefrotic şi s-a observat că produce salturi în învăţare(11).

Accesul şcolarului şi preşcolarului la îngrijire şi învăţare(12)
În Australia vaccinarea nu este obligatorie şi înscrierea la şcoli şi în alte sisteme de îngrijire a copilului nu poate fi legal refuzată pe baza statutului vaccinal. Părinţii care semnează un formular de împotrivire conştientă primesc servicii medicale complete pentru copii lor.

De dragul copilului tău, înzestrează-te cu deplina cunoaştere şi întelegere astfel ca tu să poţi acţiona în adevăr, nu cu frică sau obligaţie.
Multe cărţi şi casete video sunt disponibile. Puteţi întreba despre administrarea vitaminei K la naştere, este ea într-adevăr sigură şi necesară ?
Vă rugăm transmiteţi aceste informaţii mai departe.
Puteţi salva o viaţă.

Note şi bibliografie selectivă:
1. Nu toate otrăvurile sunt în doze periculoase. Concentraţiile variază dar ating 0.5% pentru unele substanţe.
2. În ciuda revendicărilor care susţin contrariul, evidenţa indică faptul că mercurul este prezent în toate vaccinurile.
3. Viruşii ”Ucişi” sau ”Inactivaţi” se cunoaşte că se pot reactiva după ce au fost injectaţi. Vezi şi 4.
4. Parţial şi datorită acestei scurcircuitări a apărării, simptomele normale ale bolilor nu apar de obicei.
5. Riscul aproximativ: astm 54, ADD 1/10, autism 1/100, moarte subită 1/500.
6. Mosby’s Medical, Nursing and Allied Health Dictionary (Missouri, 2000).
7. Aceasta este de mult stabilit prin cercetări medicale. Întrebaţi-vă singuri: este bine să fii HIV-pozitiv?
8. Cu suficient suport pentru sistemul imun oamenii pot să-şi revină chiar şi din şocul sindromului de imunodeficienţă dobândită – SIDA.
9. Boli infecţioase ca pojarul, rubeola, oreionul, tusea convulsivă şi vărsatul de vânt.
10. Lancet 1985/1996/1999, Cancer 1966, Am J Epidemiology 2001, Pediatr Infect Dis J1996.
11. Chiar originea numelui – “pojar” înseamnă în Sanscrită “vizitat de o zeiţă”
12. Pentru alte ţări vizitaţi web site-ul. Chiar cu “obligativitatea” vaccinării scutirea este posibilă.

Un comentariu:

  1. In ce hal a ajuns lumea...
    Sper sa se termine cat mai repede.
    Insa pana atunci subscriu celor zise mai sus nu-mi voi lasa copilul sa fie vaccinat in nici un fel.

    RăspundețiȘtergere