SUSTIN CAMPANIA

SUSTIN CAMPANIA

luni, 29 septembrie 2008

Gânduri de început de blog

Încep astăzi, foarte stângaci, să administrez un blog al meu. Îmi este greu dar îl consider un lucru foarte necesar. Îmi doresc în primul rând să mă folosească pe mine, ordonându-mă, analizându-mă şi însoţindu-mă în urcuşul "din pridvor" spre Altarul cel de Sus. Dacă cineva se va simţi folosit câtuşi de puţin din postările mele, bucuria va fi împlinită. O seară frumoasă!

6 comentarii:

  1. Bun venit in randul nostru
    Doamne ajuta, sa fie cu folos si pentru tine si pentru cei ce vor intra aici!

    RăspundețiȘtergere
  2. Doamne ajuta, doamna Iuliana! Sa fie intr-un ceas bun!

    RăspundețiȘtergere
  3. Doamne ajuta si din partea unei alte mamici de trei copii, si profesoara..., pe nume Mirela (Lacasuri Literare). Deja se arata un inceput f bun! Mult succes!

    RăspundețiȘtergere
  4. Seeervuuus Bejenarilor! Sunt Cristina Anton /Barbu from Gruia. Ma bucur sa va revad! Cum te descurci cu atatia copii,iti mananca urechile?Mie, da! Mi-e dor de voi, ce vremuri faine au fost in faculta.Noi la Titu, unde stam, zici ca suntem pe insul pustie(duhovniceasca) si am devenit si noi ca atare. Avem o manastire in preajma la Nucet, dar nu sunt prea primitori sau poate nu stim noi.E rau.. Voi ce mai faceti?Cum de ai timp de bloguri?Felicitari, tine-o tot asa!Ai documentarul ala cu Originea Vietii?E extraordinar, daca nu-l ai, spune-mi si sa vad cum v-il trimit.Doamne-ajuta!Va pup pe toti.Cristina.

    RăspundețiȘtergere
  5. va imbratisam pe toti, Cristina draga! ce bucurie! ce mai faceti! oare cand ne-om vedea, acum in editie larga? haideti prin Moldova si rememoram vremurile facultatii; ce va fac copiii? atat de repede trece timpul, indata se fac 10 ani de atunci! multumesc de salutari si pastram legatura. Cu drag, mamika noastra, bejenarii

    RăspundețiȘtergere